• Bize Ulaşın :
  • 0 242 335 00 12

Blog

Anadolum İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi olarak müşterilerimize hizmetlerimiz hakkında daha detaylı içerikleri bu sayfada sunuyoruz. Aklınıza takılanları bizimle iletişime geçerek bildirebilirsiniz.

Lojistik Çözümler


Lojistik hizmet sağlayıcıları, müşterilerinin ve sektörlerinin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik "pro-aktif" yaklaşımlarla çözümler sunmak zorundadırlar. Payam Lojistik olarak işinizin durumuna ve ihtiyaçlarınıza uygun olan lojistik çözümleri s..



Devamı

Geri Dönüşüm


Geri dönüşüm uzun vadede verimli bir ekonomik yatırımdır. Hammaddenin azalması ve doğal kaynakların hızla tükenmesi sonucunda ekonomik problemler ortaya çıkabilecek ve işte bu noktada geri dönüşüm ekonomi üzerinde olumlu yapacaktır. Yeni iş imkânları..



Devamı

Strech Film Neden Kullanılmalıdır?


Strech filmin nakliye ve depolama aşamalarında ürünlerin güvenli bir şekilde muhafazasında, tozlanma ve güneş ışınlarından sebep ürünlerde oluşabilecek zararları engeller. Yükü mümkün olduğu kadar uygun bir şekilde, istikrarlı ve en az iş gücü mal..



Devamı

Strech Film Hammaddesi Nedir?


Streç filmler polimer tabanlı malzemelerdir ve üretimi için ekstrüzyon denilen sürekli üretim sağlayan makinelerle üretilir. Petrolden petrokimya ile dönüştürülen polimer granül(genel tanımlama) ekstrüzyon makinesi içerisinde eriyik halde tutularak b..



Devamı